MX Playground - Säsongs kickoff

 

Trackdays

 

SÄSONGS KICKOFF PÅ LANDSKRONAS SAXTORPS BANA 11-12 APRIL!

 

 

 

 

Varmt välkomna till 2019 års säsongs kickoff! 11–12 april kommer vi hålla hus på Landskronas Saxtorp bana, alla med en stor hoj är välkomna, oavsett ambitionsnivå och körvana! Vi kommer att ha liknande upplägg som tidigare år med gruppuppdelning och gruppträning ihop med mycket körtid. Vi siktar på att alla ska få individuella tips och trix att ta med sig in i säsongen!

 

Nytt för 2019 är att det kommer att finnas en Kawasaki 450 –19 på plats för provkörning, försedd av Stombergs CM! Provkörning bokas på plats!

 

Som 2018 finns det möjligthet att boka stuga av Landskrona, för mer information och bokning kontakta Ingemar på 073-33 66 168

 

Grindarna kommer vara öppna från onsdag eftermiddag/kväll med tillgång till toaletter och dusch. Tvätt plats finns tillgängligt med egen tvätt.

El finns att köpa till självkostnadspris på 100 kr per ekipage. Begränsad tillgång i direkt anslutning till centrala depån, först på plats principen gäller! Om det är fler som vill ha ström kommer det finnas EL platser vid speakertornet, blir en liten extra promenad. EL betalas vid anmälan. Elverk är tillåtna under dagtid, depå tystnad klockan 22.

 

Lunch till föraren ingår båda dagarna, möjlighet att köpa till extra lunch för 80: - person/dag.

Pris för båda dagarna: 1350: -

 

Anmälan sker genom nedanstående formulär, anmälan är först komplett efter betalning mottagits! Betalning är bindande, återbetalning sker enbart vid uppvisande av läkarintyg.

Vid avanmälan, ta kontakt med oss!

 

 

Välkomna att använda nedan formulär för anmälan!

Namn

E-post

Telefon


Val av träningsgrupp


Extra lunch á 80kr st

Allergier


EL?

MOTOCROSS

EVENTS & MORE